Les pastisseries mantenen la venda de mones, principalment de xocolata


  • Comparteix:

Algunes pastisseries han registrat cues aquest Dilluns de Pasqua

Algunes pastisseries han registrat cues aquest Dilluns de Pasqua

La compra de mones s'ha mantingut enguany en nivells similars als anys anteriors, segons han valorat a Cugat.cat algunes pastisseries locals, que s'han mostrat satisfetes amb la campanya de Setmana Santa. Tot i que els santcugatencs miren més la butxaca, opten per mantenir una tradició de Pasqua, que un any més ha tingut la xocolata com a protagonista.

La crisi ha portat una davallada en la compra de mones de Pasqua, però les vendes s'han mantingut aquest any respecte a l'anterior i fins i tot algunes productes han registrat un lleuger increment. Algunes pastisseries locals, com la Sàbat, Petritxol, el Fornet i Santaglòria, han destacat que els santcugatencs opten per seguir amb aquesta tradició, tot i que miren més el tamany i el preu, i fins i tot, alguns aposten per fer les seves pròpies creacions.

Pastisseries

Bastant tranquil. / Tortada de pastís s'ha fet una mica menys. / Des de fa dos anys es compra menys i fins i tot opten per fer-ho ells mateixos. / Molt bé.


Tot i que la mona tradicional continua present a les pastisseries, els personatges de dibuixos són els favorits entre els més petits, sempre elaborats amb xocolata, que és la principal opció entre els clients.

Pastisseries

Per a les nenes 'Fronzen' i per a nens 'Spiderman'. / Sobretot peces de xocolata i dibuixos animats. / Fem la coca tradicional. / Mones de xocolata sobretot.


La gran majoria de pastisseries locals han registrat aquest Dilluns de Pasqua cues amb els compradors de darrera hora. Segons el Gremi de Pastisseria de Barcelona aquesta Setmana Santa s'han venut unes 670.000 mones als obradors catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.