Els santcugatencs es manifesten també pels carrers del munipi


  • Comparteix:

Els santcugatencs continuen encent espelmes a favor de la pau i per les víctimes

Els santcugatencs continuen encent espelmes a favor de la pau i per les víctimes

A Sant Cugat també van ser moltes les persones que es van manifestar pels pels carrers de la nostra ciutat. Més de 250 persones van recórrer els carrers del centre com a mostra de rebuig a la barbàrie. El mateix va passar a Valldoreix, on la concentració es va fer a l'estació dels FGC, i va comptar amb una encesa d'espelmes i amb la interpretació del Cant dels Ocells.

Els santcugatencs que no van poder baixar a Barcelona per la manifestació, van expressar també la seva indignació pels atemptats i la seva solidaritat amb les víctimes amb una concentració espontània. Més de 250 persones van concentrar-se a la plaça d'Octavià, on van fer una encesa d'espelmes i van deixar molts cartells a favor de la pau. Des d'allà, la manifestació va recórrer els carrers fins arribar a la plaça Barcelona, davant de l'Ajuntament.

El mateix va passar a Valldoreix, on els veïns van concentrar-se davant de l'estació dels FGC, i van fer una encesa d'espelmes i van interpretar el Cant dels Ocells.

Recordem que molts dels comerços van tancar les seves portes a les sis de la tarda, mentre que els mercats ho van fer a les set, i que en molts establiments poden veure's encara els crespons negres en senyal de dol.

Igualment, a la plaça Octavià, els ciutadans continuen deixant espelmes enceses i missatges a favor de la pau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.