La Llar d'Avis crida el jovent a incorporar-se per facilitar la seva renovació


Temes relacionats

Diferents generacions de Mira-sol intercanvien vivències a la Llar d'Avis ( 2/oct/13)

La nova llar d'avis (14/jul/13)


  • Comparteix:

La Llar d'Avis de la parròquia celebra el centenari de l'edifici de Can Gatxet

La Llar d'Avis de la parròquia celebra el centenari de l'edifici de Can Gatxet

La Llar d'Avis de la parròquia crida la gent jove a incorporar-se a la junta. Precisament, l'entitat ha obert aquest dissabte les seves instal·lacions per celebrar el centenari de l'edifici Can Gatxet, que ha estat recentment remodelat.

Les obres de remodelació van finalitzar el juny passat, però aquest dissabte la Llar d'Avis ha volgut presentar l'actuació a la ciutadania. En la remodelació de l'edifici, que enguany celebra el centenari de la seva construcció, s'han invertit 430.000 euros. Les millores més destacables són la rehabilitació de la instal·lació elèctrica i la millora dels sostres. L'espai va ser cedit a l'entitat el 1980 després que Joan Auladell transferís l'emplaçament a la parròquia de Sant Pere d'Octavià.

Un centenar de persones, entre les quals han estat presents els usuaris i diverses personalitats, s'ha reunit al jardí de Can Gatxet per recordar els orígens de la construcció i explicar els plans de futur.

De fet, la presidenta de la llar, Sílvia Flury, ha explicat que un dels objectius de cara al futur és incorporar gent jove a la junta i continuar amb l'evolució de les seves activitats.

Sílvia Flury

Vaig en busca i captura de gent jove que pugui entrar a la junta per poder-la renovar. Hem d'oferir serveis i activitats varies adaptant-nos a les circumstàncies.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la remodelació que va viure l'edifici l'any passat i la importància de tenir un espai com Can Gatxet al centre de la ciutat.

Mercè Conesa

Veiem amb molta il·lusió el futur de la llar perquè s'ha pogut dotar d'unes condiciones edificatòries actuals, a més de dotar-la amb un jardí en ple centre de la ciutat. L'objectiu de la llar és que més gent la conegui i que hi vagi més gent a fer activitats.


Una visió compartida pel rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, que en el seu parlament ha subratllat la necessitat d'espais com aquest perquè ningú no quedi exclòs. La jornada de celebració ha comptat amb un espectacle de titelles i un aperitiu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.