Leroy Merlin crearà 150 llocs de feina al local de la carretera de Rubí


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà un Leroy Merlin a tocar de la carretera de Rubí (20/mar/14)

Leroy Merlin obre un nou centre a Sabadell amb majoria de treballadors de la comarca (21/jun/12)


  • Comparteix:

Leroy Merlin crearà entre 150 i 180 llocs de feina a l'establiment que instal·larà a la carretera de Rubí, al terme municipal de Sant Cugat. El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i l'empresa col·laboraran perquè es contractin santcugatencs. La previsió és obrir portes l'estiu de l'any que ve.

L'Incasòl, de la Generalitat, i la companyia han formalitzat aquest dimarts al matí la compravenda de la parcel·la ubicada a la carretera de Rubí a tocar de l'AP7, on inicialment s'havia d'instal·lar Ikea. Això suposarà la contractació de més de 150 persones de manera directa. Els perfils que busca Leroy Merlin van des de persones sense cap formació específica fins a llicenciats. La companyia es fa càrrec de la formació dels seus empleats.

El director general de Leroy Merlin España, Ignacio Juan Sánchez, ha posat de relleu l'impacte econòmic que suposarà l'arribada de la companyia. Als llocs de treball indirectes que pot generar, Sánchez hi ha sumat una inversió de fins a 18 milions d'euros en obra civil, creació d'estoc i confecció del mobiliari comercial i altres conceptes.

Ignacio Juan Sánchez

L'obertura de la botiga portarà molts llocs de treball indirectes. Invertirem en estoc que es fabricarà aquí. A més, invertirem 18 milions d'euros en altres conceptes.


El director de l'Incasòl, Damià Calvet, ha destacat l'aposta de la companyia i ha assenyalat que això és un estímul per a la inversió en obra pública i, per tant, en ocupació. En aquest sentit, hi haurà una inversió de 2,8 milions d'euros al terme de Sant Cugat i de mig milió al de Rubí per acondicionar els terrenys i l'entorn. Aquests treballs començaran a l'octubre. Seguidament, hi haurà una segona fase que suposarà una inversió d'un milió d'euros més.

Damià Calvet

També s'activa obra pública. Estem urbanitzant Can Sant Joan a mesura que hi ha demanda. Immediatament urbanitzarem la carretera de Sant Cugat a Rubí.


En paral·lel, Leroy Merlin i l'Ajuntament han signat un conveni que fixa la col·laboració amb el SOM perquè facin arribar a la companyia candidats a ocupar els nous llocs de treball. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha signat aquest acord i ha explicat que s'ampliarà al projecte Incorpora que facilita l'accés al mercat laboral dels usuaris de Taller Jeroni de Moragas.

Conesa ha afegit que aquesta arribada complementa l'oferta comercial santcugatenca ja que porta una oferta que no hi era.

Mercè Conesa

Creiem que no afectarà el comerç urbà. És una oferta comercial que no teníem i que els santcugatencs havien d'anar a buscar a fora.


La intenció de la companyia és obrir portes l'estiu del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.