S'obre el termini de preinscripcions a les escoles bressol municipals


  • Comparteix:

El període de preinscripcions s'allarga del 5 al 16 de maig / Foto: Premsa Sant Cugat

El període de preinscripcions s'allarga del 5 al 16 de maig / Foto: Premsa Sant Cugat

El període de preinscripcions per accedir a una plaça de la xarxa d'escoles bressol municipals s'obre aquest dilluns i s'allargarà fins al 16 de maig. Durant aquest període, tots els pares i mares que ho desitgin podran demanar plaça en un dels vuit centres educatius de la ciutat. El conjunt d'oferta pública per al proper curs 2014-2015 és de 409 places d'escola bressol, de les quals 230 són places vacants per a infants que s'incorporen als centres educatius municipals.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (a la casa consistorial o als districtes) i, en el cas de l'escola de Valldoreix, directament a aquest centre educatiu.

Com a novetat, aquest curs comença un nou grup que només funcionarà als matins, de nou a una del migdia, amb la possibilitat que l'infant es quedi a dinar fins a les tres de la tarda a l'escola bressol Mare de Déu de Montserrat. El grup s'adreça a nens i nenes nascuts el 2012. L'any passat ja es va dur a terme aquesta mateixa experiència, però de forma pilot, a l'escola El Niu.

L'Ajuntament ha decidit enguany ampliar-la també a l'escola bressol Mare de Déu de Montserrat. D'aquesta manera, les famílies que optin només per l'horari de matí es dividiran en dos grups: les dels infants del nucli urbà (que aniran a l'escola Mare de Déu de Montserrat) i les dels infants de la Floresta i Mira-sol (que aniran a l'escola El Niu). Llevat d'El Molí, fins a l'any passat, les escoles bressol municipals només oferien un horari únic, que incloïa matins i tardes.

Centres públics d'escola bressol

- Cavall Fort (Nucli urbà. Carrer de Joan Maragall, 25).

- El Molí (Les Planes. Carrer del Molí de les Planes, 1).

- El Niu (Mira-sol. Carrer del Mercat, 2).

- Gargot (Nucli urbà. Carrer de la Mina, 85).

- La Mimosa (La Floresta. Carrer de Ginjoler, 10).

- Mare de Déu de Montserrat (Nucli urbà. Carrer de l’abat Biure, 29).

- Tricicle (Nucli urbà. Carrer de Rovellat, 41).

- Valldoreix (Valldoreix. Carrer del Brollador, 7).


Calendari

- Del 5/05/2014 al 16/5/2014 - Presentació de sol·licituds.

- 26/05/2014 - Publicació de la llista de sol·licituds de preincripció amb la puntuació provisional a l'Oficina Atenció Ciutadana, a l'Oficina Municipal d’Escolarització, a les oficines descentralitzades i a les escoles bressol municipals.

- 27/05/2014 - Sorteig per determinar l'ordenació de sol·licituds. Es farà a les deu del matí a la sala de plens de l'Ajuntament.

- Del 28/05/2014 al 30/05/2014 - Termini de reclamació a les llistes de sol·licitud de preinscripció amb la puntuació provisional.

- Del 6/06/2014 - Publicació de la relació definitiva de l'alumnat admès. S'exposarà al tauler d'anuncis d'informació de l'Ajuntament, a l'Oficina Municipal d'Escolarització, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (casa consistorial i districtes) i a les escoles bressol municipals. Caldrà que tots els infants que hagin estat admesos aportin la documentació que oportunament s'indicarà.

- De l'11/06/2014 al 17/06/2014 - Període de formalització de la matrícula.

Passat aquest termini, si no s'ha formalitzat la matrícula, la plaça quedarà disponible.

Les llistes d'espera seran vigents fins al 4 de setembre del 2014. Les famílies interessades a continuar en llista d'espera caldrà que presentin una instància al registre general de l'Ajuntament del 4 al 6 de setembre (ambdós inclosos) tot indicant el nom, cognoms i data de naixement de l'infant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.