L'Associació Astronòmica debat avui sobre l'origen de l'home


Temes relacionats

Una vuitenta de científics participen a la 3a edició del Fòrum d'Astrofísica (22/abr/14)

L'Associació Astronòmica impulsa un cicle de debats sobre l'origen de l'univers ( 3/mar/14)


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la iniciativa / Foto: AASCV

Fragment del cartell de la iniciativa / Foto: AASCV

L'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix (AASCV) debat avui sobre l'origen de l'home amb una ponència a càrrec del catedràtic en antropologia Ramon Maria Nogués i el doctor en Química Ricard Casadesús. La iniciativa, que s'emmarca dins el cicle Fòrum Debat, tindrà lloc a les vuit del vespre al claustre del Monestir i l'entrada és gratuïta.

Amb aquesta activitat, l'AASCV vol plantejar i debatre sobre diverses qüestions que expliquin el perquè de les coses. Així, la iniciativa pretén incentivar els assistents perquè participin de manera activa en els debats, aportant els seus dubtes i les seves idees.

L'activitat impulsada amb la col·laboració del Seminari de Teologia i Ciències de Barcelona (STICB) desvetllarà els coneixements actuals d'astronomia, cosmologia, física i ciències relacionades per acabar parlant de filosofia i incentivar els assistents a reflexionar sobre l'origen de l'Univers.

Aquest és el segon debat del cicle 'L'origen de l'home' que consta de tres sessions amb dos ponents cadascuna i que culminarà al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.