La pedalada de Dinamiks consciencia els més petits sobre el medi ambient


Temes relacionats

La 2a pedalada solidària de Dinamiks apadrina la riera de Sant Cugat ( 2/mai/14)

La 2a pedalada solidària de Dinamiks apadrina la riera de Sant Cugat (22/abr/14)

Dinamiks i Worldcoo busquen 3.600 euros per preservar la riera de Sant Cugat ( 4/abr/14)

C. Felipe (Dinamiks): 'Estem en fase de consolidar l'empresa' ( 8/nov/13)


  • Comparteix:

La pedalada solidària de Dinamiks ha agrupat més d'un centenar de persones que ha recorregut la zona de Collserola per recaptar fons per preservar la riera de Sant Cugat, però també amb la intenció de conscienciar els més petits sobre la importància de respectar el medi ambient. Petits i grans han unit forces a través de la bicicleta en una pedalada que ha començat a l'Hípica Can Caldés i ha recorregut diversos indrets del parc natural de Collserola.

El públic familiar ha estat el gran protagonista de la 2a pedalada organitzada per l'empresa Dinamiks. Més de 100 persones, entre pares i nens, han aportat la seva bicicleta a una proposta en què per participar calia una aportació solidària mínima de 50 cèntims. Els beneficis recaptats es destinaran al Consorci del Parc Natural de Collserola perquè els inverteixi en tasques de preservació de la riera de Sant Cugat.

De totes maneres, la intenció va més enllà. El coordinador de l'activiat, Carlos Felipe, ha explicat que la pedalada també ensenya als més menuts la importància de tenir una actitud respectuosa amb el medi ambient.

Carlos Felipe

Està clar que una pedalada no és suficient. Per sobre de tot hi ha un objectiu principal, el d'educar.


La diversió i l'oportunitat de passejar amb els amics i la família també han estat els motius pels quals moltes persones s'han sumat a la iniciativa.

Participants

Donarem uns diners per arreglar la riera. / Hem vingut per estar amb els companys i ajudar. / M'agrada netejar el bosc. / Volia venir amb els amics.


Els participants han començat la ruta des de l'Hípica Can Caldés. Per escalfar motors, aquest espai ha acollit durant la tarda una zona infantil de jocs i un taller on els nens han pogut muntar en poni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.