L'Ateneu proposa tres noves xerrades-tast per conèixer vins catalans


  • Comparteix:

Sessió anterior d'un tast de vins a l'Ateneu

Sessió anterior d'un tast de vins a l'Ateneu

L'Ateneu organitza tres noves sessions de xerrades-tast per aproximar les propostes vinícoles de casa. Es tracta de la 21a edició d'aquesta activitat, que comptarà amb les propostes del Montsant i Priorat d'Albert Jané, les de la Fundació Sant Joan de Sitges i les Bodegues Sumarroca.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que el funcionament de les sessions serà com en edicions anteriors, amb un format reduït per fomentar el debat i facilitar el tast.

Toni Ramon

El funcionament serà el de sempre, presentem tres propostes vinícoles per conèixer els productors, el model i tastar els vins.


La primera sessió tindrà lloc aquest dijous amb Albert Jané i les denominacions d'origen Montsant i Prioritat. El 29 de maig serà el torn de la Fundació Sant Joan de Sitges i el 19 de juny de les Bodegues Sumarroca.

Totes les sessions tenen lloc a dos quarts de vuit del vespre. El preu per sessió és de sis euros i quatre per als socis, tot i que en cas de reservar per a les tres propostes el cost és de 15 euros i 10 per als socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.