La trobada estatal de Scottish Terrier vol tenir continuïtat a la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha acollit la primera trobada de gossos de la raça Scottish Terrier de l'Estat espanyol. L'activitat, que s'ha dut a terme aquest dissabte, ha superat les expectatives inicials de l'organització i ha aplegat una trentena de persones vingudes de Catalunya, Madrid, València i les Illes Balears.

La trobada ha consistit en una passejada amb les mascotes dels participants que ha començat i acabat a l'Hípica Can Caldés passant per la plaça d'Octavià. A la tarda ha estat el torn d'una classe del perruquer caní i cuidador de Scottish Terrier José Eduardo Salinas sobre com preparar aquests gossos per als concursos de bellesa.

Una de les organitzadores de l'activitat, Mercedes Rubio, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta trobada és reivindicar el paper protagonista que ha de tenir la raça Scottish Terrier, ja que aquests gossos fan molta companyia.

Mercedes Rubio

És una raça oblidada i elegant. El que volem és fer-la veure perquè fa molta companyia i molts personatges importants l'han tingut.


D'altra banda, el cuidador José Eduardo Salinas ha valorat aquesta iniciativa, ja que mai havia vist tants gossos d'aquesta raça junts en un mateix lloc.

José Eduardo Salinas

És una oportunitat d'ajuntar-se. Aquí hi ha una vintena de Scottish i mai s'han vist tants gossos junts donant voltes ni a Sant Cugat ni a l'Estat espanyol.


L'organització, que no descarta preparar una exposició de Scottish Terrier a la ciutat, es planteja donar continuïtat a aquesta proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.