Kevin Cerdà presenta el seu videojoc i reclama als creadors un estil propi


  • Comparteix:

David Cerdà ha parlat de 'Nihilumbra' davant d'una trentena de persones

David Cerdà ha parlat de 'Nihilumbra' davant d'una trentena de persones

El santcugatenc i autor del videojoc 'Nihilumbra', Kevin Cerdà, ha posat l'accent en la importància d'arriscar i ser fidel a les idees d'un mateix en una ponència, organitzada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que ha tingut lloc aquest dimarts a la Casa de Cultura. L'emprenedor també ha explicat que en el seu videojoc és l'usuari qui es marca les metes.

Una trentena de persones ha assistit a la xerrada 'Castells de naips. L'aventura de crear el teu propi estudi de videojoc', on el santcugatenc Kevin Cerdà ha explicat la seva trajectòria. El creador de 'Nihilumbra', considerat per Apple una de les millors creacions del 2012, ha manifestat que el treball i creure en les pròpies idees són les claus per aconseguir els objectius.

Kevin Cerdà

Sempre he volgut fer jocs als quals jo mateix volgués jugar. Vaig decidir fer les meves pròpies idees en lloc d'entrar a una gran empresa.


Cerdà va crear 'The Creature' en el màster en Disseny i Creació de Videojocs de la UPC School. A més, va fundar BeautiFun Games amb companys d'estudi per aportar l'essència independent al panorama dels videojocs. D'aquesta unió va sorgir 'Nihilumbra', que combina entreteniment, superació i filosofia.

Kevin Cerdà

'Nihilumbra' és un joc filosòfic que trenca amb altres jocs. Fa replantejar-te si continuar endavant i fa que cadascú es posi els seus objectius.


La ponència ha format part del cicle 'Creative CITM' que organitza el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la UPC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.