Els Diables ompliran el centre de la ciutat de foc durant tres dies


  • Comparteix:

Les espurnes dels Diables ompliran el centre

Les espurnes dels Diables ompliran el centre

Els Diables de Sant Cugat celebraran la 3a edició de la Diada del Foc el cap de setmana vinent amb tres dies plens d'activitats, música i espurnes. La colla ha preparat un programa d'activitats que arrencarà divendres i que fins diumenge omplirà la plaça d'Octavià de festa al voltant del foc.

La setmana vinent, de divendres a diumenge, la plaça d'Octavià serà el nou escenari de la Diada del Foc ja que, fins ara, l'epicentre de la festa era la plaça del Rei. El cap de colla, Èric Ricart, ha explicat a Cugat.cat que el canvi s'ha buscat per tenir més visibilitat i guanyar espai per a les seves activitats.

Èric Ricart

Ens hem mogut a la plaça d'Octavià perquè la plaça del Rei se'ns ha quedat petita. A més, també volem tenir més presència.


Una cercavila encendrà la celebració divendres vinent a les vuit del vespre. D'aquesta manera es donarà pas al pregó i la tabalada inaugural. Un sopar i dues actuacions musicals protagonitzades per la música swing posaran el punt final a la primera nit de festa.

Dissabte és el dia més carregat d'activitats. Tallers, actuacions de bastoners i tabalers, un tast de cerveses i una xocolatada són algunes de les propostes d'aquesta jornada que començarà a les onze del matí amb un taller de pintura i un taller d'instruments reciclats.

La darrera jornada de la proposta està pensada, sobretot, per als més petits amb tallers i activitats dirigides a ells. Els Gegants de Sant Cugat se sumaran a la festa que acabarà a les nou del vespre amb la projecció de fotografies recollides durant el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.