El CMSC entrega els guardons de la Marxa de Regularitat


Temes relacionats

Els guanyadors de la Marxa recullen el seu premi aquest dissabte (10/mai/14)

Consulta les classificació de la Marxa Infantil (25/abr/14)

El grup d'artistes Artde4 crea els trofeus de la Marxa a partir de material reciclat (22/abr/14)

El bon funcionament de la 56a Marxa consolida el format matinal ( 7/abr/14)

La Marxa Infantil i Juvenil aplega unes 1.300 parelles per Collserola ( 6/abr/14)


  • Comparteix:

Els guanyadors de la categoria infantil de la Marxa en el moment de l'entrega de premis

Els guanyadors de la categoria infantil de la Marxa en el moment de l'entrega de premis

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha entregat aquest dissabte els premis als guanyadors de la 56a Marxa Infantil i de la 5a Marxa Juvenil de Regularitat. Enguany, el trofeu és una obra d'art creada a partir de material reciclat pel grup d'artistes Artde4 amb residus, sabates i troncs, recuperats del Punt Verd de Sant Cugat. A més, l'entitat ha entregat un xec de 2.520 euros al Taller Jeroni de Moragas fruit de la recaptació solidària vinculada a la Marxa.



En total, el CMSC ha entregat premis a més de 300 parelles. Un dels exemples que demostren que la Marxa és una cita clau per a la ciutat i vinculada a valors com la solidaritat i el suport a la infància, tal com han destacat l'acaldessa, Mercè Conesa, i el coordinador de la Marxa, Silvano Bendinelli.

Conesa / Bendinelli

Per nosaltres la Marxa té un significat molt important amb relació a Sant Cugat com a amiga de la infància, reconeguda per Unicef. / Estem molt contents, perquè al final vam arribar a 2.500 participants i també perquè va predominar l'esperit de solidaritat per part de la ciutadania.


La parella formada per Jan Taravilla i Aleix Llorenç ha rebut el primer premi en la categoria infantil, mentre que Dani Moran i Gil Cebrià han estat els guanyadors de la juvenil. Alguns dels participants que aquest dissabte han rebut les seves distincions han recordat l'experiència de participar a la Marxa.

Guanyadors

Si, estem molt contents, però vam córrer una miqueta. / Jo com portava el xip no podia córrer. / Portàvem el mateix ritme.


Durant l'acte de lliurament dels premis de la Marxa de Regularitat també s'ha fet entrega d'un xec per valor de 2.520 euros al Taller Jeroni de Moragas, una cooperativa per a persones amb discapacitat intel·lectual que lluita per la seva inserció social i laboral. Aquesta aportació del CMSC és fruit de la recaptació a través de la inscripció a la Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.