Els membres més joves dels Gausacs es posen a prova abans de Sant Ponç


Temes relacionats

Els Gausacs volen convertir la plaça d'Octavià en un referent per Sant Ponç ( 3/mai/14)

Els Gausacs es desvinculen de l'aparició a una notícia d'ETA al 'Gara' (28/abr/14)


  • Comparteix:

Molts joves gausacs han estat part dels castells per primera vegada

Molts joves gausacs han estat part dels castells per primera vegada

Alguns dels membres més petits dels Gausacs han actuat per primera vegada aquest dissabte, coincidint amb l'actuació de vigília de Sant Ponç. Una cercavila pel centre del municipi i algunes construccions de castells a la plaça de Can Quitèria han servit per escalfar motors de cara a la diada de diumenge. La colla santcugatenca ha estat acompanyada pels Castellers de Cerdanyola.

Els camises verdes han ofert al centenar de persones que s'han acostat a la plaça dos pilars de 4, un 5 de 7, un 4 de 7 i una torre de 7, a més d'un pilar de 5.

La presidenta de la colla, Cristina Jiménez, ha explicat a Cugat.cat que les vigílies de les gran cites castelleres tenen molta importància, ja que serveixen perquè la gent conegui el que es fa el dia següent.

Cristina Jiménez

Quan es fan actuacions importants sempre és maco fer vigílies perquè la gent sàpiga que el dia següent hi ha una actuació gran al poble.


A diferència de l'actuació de Sant Ponç, la de la vigília ha servit per provar noves posicions i fer que els més joves de la colla es puguin estrenar amb castells de la seva mida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.