La UIC apropa la infermeria amb una jornada de promoció de la salut


  • Comparteix:

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha tret aquest dilluns la infermeria al carrer amb una jornada que ha apropat aquesta disciplina als santcugatencs i ha fomentat la prevenció en salut. Una vuitantena d'alumnes de la universitat ha participat a la iniciativa, que s'emmarca en la commemoració del Dia Internacional de la Infermeria i ha comptat amb sis punts d'informació instal·lats als carrers de la ciutat durant tot el dia.

Els estudiants del grau d'Infermeria de la UIC han donat a conèixer aquesta disciplina i la importància de mantenir hàbits saludables. En diverses carpes, els voluntaris han atès els ciutadans i els han fet proves de tensió arterial i control de glucosa, alhora que els han explicat com millorar el seu estil de vida. La directora d'Infermeria de la UIC, Cristina Montforte, ha explicat que la iniciativa els permet assolir un doble objectiu: donar a conèixer la tasca dels infermers i sensibilitzar els santcugatencs sobre la prevenció i l'educació en salut.

Cristina Montforte

La celebració és prou gran per apropar la Infermeria al carrer. Donem a conèixer la nostra tasca i aprofitem per promocionar la salut en la població.


El regidor de Sanitat, Raül Grangé, ha visitat la carpa de la UIC instal·lada a la plaça d'Octavià i ha destacat la importància de prevenir en salut per no carregar el sistema sanitari català i garantir-ne la seva qualitat.

Raül Grangé

Estem fent un esforç important com a país per treure càrrega al sistema sanitari. És molt millor no arribar al sistema sanitari amb una bona prevenció que no fer-ho.


Aquest és el segon any consecutiu que la UIC duu a terme aquesta activitat. La universitat no descarta convertir-la en una iniciativa fixa cada any de cara a properes edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.