El Paga-li Joan reprén la seva activitat amb els assajos de cara a Festa Major


  • Comparteix:

El Paga-li Joan es ballarà el dia de Sant Pere

El Paga-li Joan es ballarà el dia de Sant Pere

El ball del Paga-li Joan torna el 28 de maig amb l'inici dels assajos per preparar l'actuació per Sant Pere, durant la Festa Major. Els assajos es faran enguany els dimecres i divendres, del 28 de maig al 25 de juny, a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan, i les inscripcions es poden formalitzar fins al 6 de juny.

El Ball del Vano i el Ram torna a cobrar vida el dimecres 28 de maig amb l'inici dels assaigs dels dos grups que el ballaran el dia de Sant Pere, el 29 de juny. El grup infantil, de sis a 14 anys, està citat els dimecres i divendres, de dos quarts de set de la tarda a tres quarts de vuit del vespre. Els adults els prendran el relleu els mateixos dies de vuit a dos quarts de deu.

En cas que plogui, l'organització, formada per la Comissió del Paga-li, Joan, el Grup Mediterrània, l'Esbart, la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Sant Cugat i l'Ajuntament de Sant Cugat, té previst el trasllat al Celler Cooperatiu.

Les inscripcions es poden fer al correu pagalijoan@gmail.com o bé directament als assajos i amb el 6 de juny com a data límit.

El ball d'enguany està patrocinat per Ferrer HealthTech, el Centre Comercial Sant Cugat i Sorea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.