Alta participació i influència d'Internet en el 13è concurs d'aforismes


  • Comparteix:

L'entrega de premis ha finalitzat amb una lectura conjunta dels aforismes guanyadors

L'entrega de premis ha finalitzat amb una lectura conjunta dels aforismes guanyadors

Clara Sobrepera, Genís Campoy, Ricardo Fosalba, Guillem Busquets, Anna de la Fuente i Gemma Franco són els guanyadors, en la categoria d'inventats, del 13è concurs d'aforismes que organitza el professorat de filosofia dels instituts. En aforismes trobats, l'organització ha apuntat que la influència d'Internet fa que siguin molts semblants cosa que ha fet baixar la qualitat. L'acte de lliurament de premis, consistents en un diploma i un val de material escolar, s'ha celebrat a la Biblioteca Central.

L'alumnat de batxillerat dels instituts ha presentat més de 200 aforismes inventants i més de 300 trobats al concurs d'enguany. Les peces tenen l'objectiu de complementar l'ensenyament de la filosofia i contribuir a la formació integral dels estudiants.

Un dels membres de l'organització, Jordi Beltran, ha valorat la participació en una edició del certamen de 'transició' ja que enguany s'han incorporat nous professors de filosofia que no coneixien la iniciativa.

Jordi Beltran

Estem molt contents de la participació en un moment de transició a una nova etapa del concurs.


Beltran també ha manifestat que és una activitat que interessa molt als estudiants perquè són frases que resumeixen sentiments i situacions que viuen els joves. De la seva banda, tres de les premiades han manifestat la seva alegria per rebre aquest premi.

Guanyadores

M'ha fet molta il·lusió haver guanyat. / El meu aforisme mostra la situació per la que està passant molta gent. / Crec que aquest aforisme resumeix la filosofia de vida.


Els premiats en la categoria de trobats, que van ser triats per votació dels alumnes dels instituts el dia de Sant Jordi, son Ainoa Zoazo, Maria Caldés, Sonia Robles, Paula Saez, Jano Socoro i Maria Cabrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.