El Cor de Gospel Sant Cugat ofereix un concert a benefici d'ASDI


  • Comparteix:

El Cor de Gospel Sant Cugat col·labora desinteressadament / Font: Cor de Gospel

El Cor de Gospel Sant Cugat col·labora desinteressadament / Font: Cor de Gospel

El Cor de Gospel Sant Cugat ofereix aquest divendres al Centre Borja un concert solidari a benefici de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI). Els responsables de l'entitat esperen omplir l'aforament de 300 persones i recaptar uns 3.000 euros que es destinaran a sufragar les activitats habituals de l'entitat.

Recaptar fons per a les activitats d'ASDI és l'objectiu del concert benèfic que compta amb la col·laboració del Centre Borja, que ofereix el seu espai, i el Cor de Gospel Sant Cugat que dirigeix Erwyn Seerutton.

El president de l'entitat, Enric Tomàs, ha agraït la col·laboració desinteressada del cor i del Centre Borja, i ha animat els santcugatencs a mostrar una vegada més el seu vessant solidari. L'objectiu, afirma Tomàs, és aconseguir uns 3.000 euros.

Enric Tomàs

Esperem que l'aforament s'ompli i, si és així, podríem recaptar uns 3.000 euros.


El concert comença a les nou del vespre i el preu de l'entrada és de 10 euros per als adults i cinc per als infants fins als 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.