Comença Sant Cugat va de Tapes, la ruta de tapa i cervesa a 2,5 euros


Temes relacionats

Neix el Sant Cugat Experience per mostrar tot l'atractiu local a fora i dins del municipi ( 6/mai/14)


  • Comparteix:

Bars i restaurants se sumen a la iniciativa / Foto: Gastronosfera.com

Bars i restaurants se sumen a la iniciativa / Foto: Gastronosfera.com

La segona edició del Sant Cugat va de Tapes arrenca aquest dijous amb l'objectiu que els 44 establiments que hi participen, una quinzena més que l'any passat, donin a conèixer la seva oferta gastronòmica de petit format. Fins el diumenge de la setmana vinent, els santcugatencs poden visitar aquests espais per degustar una tapa acompanyada d'una cervesa per dos euros i mig.

Bars i restaurants de la ciutat uniran forces per formar un itinerari gastronòmic per als santcugatencs. Durant aquests dies, els espais participants oferiran una tapa i una cervesa Estrella Damm per dos euros i mig. El Dehesa Santa Maria, el Tost i el Telefèric són alguns dels espais que participen en aquesta proposta.

El propietari de Dehesa Santa Maria, Antoni Soriano, el cuiner del Tost, Paul Reithel, i la propietària del Telefèric, Soledad Urabayen, han explicat a Cugat.cat per què hi participen i la tapa que han creat.

Restauradors

Ens dóna un posicionament important, fem tapes d'ibèrics. / Farem un que anomenem 'Vivaldi'. / El nostre producte té tonyina, salmó i llagostí. És molt suau i fresc.


El 'Sant Cugat va de tapes' compleix el seu segon any i en aquesta ocasió se situa en el marc del Sant Cugat Experience, una acció conjunta dels agents econòmics, socials i culturals del municipi, que s'uneixen per fer difusió dels seus atractius turístics.

El bar Catalunya i els restaurants Casablanca, Xarlot, Matilda i El Perolet, entre molts d'altres, són alguns dels altres espais que participen en aquesta edició. Els santcugatencs i la resta de visitants que vulguin conèixer tota la ruta, poden descarregar-se de manera gratuïta l'aplicació per a mòbils 'Gastronosfera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.