El propietari de Dehesa Santa Maria, Antoni Soriano, el cuiner del Tost, Paul Reithel, i la propietària del Telefèric, Soledad Urabayen, han explicat a Cugat.cat per què hi participen i la tapa que han creat.
Restauradors
Ens dóna un posicionament important, fem tapes d'ibèrics. / Farem un que anomenem 'Vivaldi'. / El nostre producte té tonyina, salmó i llagostí. És molt suau i fresc.
El 'Sant Cugat va de tapes' compleix el seu segon any i en aquesta ocasió se situa en el marc del Sant Cugat Experience, una acció conjunta dels agents econòmics, socials i culturals del municipi, que s'uneixen per fer difusió dels seus atractius turístics.
El bar Catalunya i els restaurants Casablanca, Xarlot, Matilda i El Perolet, entre molts d'altres, són alguns dels altres espais que participen en aquesta edició. Els santcugatencs i la resta de visitants que vulguin conèixer tota la ruta, poden descarregar-se de manera gratuïta l'aplicació per a mòbils 'Gastronosfera'.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.