Sant Cugat, líder en el descens d'habitatges buits entre 2001 i 2011


  • Comparteix:

El pisos buits van disminuir a Sant Cugat un 61'7%

El pisos buits van disminuir a Sant Cugat un 61'7%

Sant Cugat és la ciutat catalana de més de 30.000 habitants on més va disminuir el percentatge d'habitatges buits en el període 2001-2011. Segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), a la ciutat es va reduir un 61,7% el nombre de pisos buits en aquest decenni, superant la mitjana de la demarcació de Barcelona, amb un descens del 8%, i la catalana, amb una disminució de l'1'1%.

Després de Sant Cugat, lideren el rànquing Ripollet, amb un descens del 60%, i Santa Coloma de Gramenet, que ha vist reduït el percentatge de vivendes buides un 56'1%.

En les ciutats de l'entorn, destaca el descens del 22,4% de Rubí i els augments del 25% a Molins de Rei i del 21'7% a Cerdanyola del Vallès.

Sant Cugat supera amb escreix les xifres de les dues cocapitals del Vallès Occidental, Sabadell i Terrassa. Concretament, a Sabadell el percentatge d'habitatges buits va disminuir un 14,1%. En canvi, a Terrassa aquest percentatge va augmentar un 15,6%.

Les ciutats catalanes de més de 30.000 habitants on més ha augmentat el percentatge d'habitatges buits són Cambrils, amb un 106,1%, el Vendrell, amb un 89,7%, i Lloret de Mar, amb un augment del 79%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.