Els Bombers i la Policia tallen la rambla del Celler per inspeccionar una façana


  • Comparteix:

El camió de l'operatiu

El camió de l'operatiu

Els Bombers i la Policia Local han tallat un tram de la rambla del Celler aquest dijous al vespre per dur a terme una inspecció de la façana de l'edifici número 2-8 de l'avinguda de Torreblanca. Segons han explicat els Bombers a Cugat.cat, uns veïns han alertat que hi havia una placa metàl·lica a la part més elevada de l'immoble que podia caure, però els tècnics han conclòs que la peça està ben assegurada. Una dotació de la Policia Local i tres més de Bombers han intervingut en l'operatiu.

La rambla del Celler ha quedat tallada aquest dijous al vespre durant prop d'una hora. Uns veïns han alertat la Policia Local que hi havia una placa metàl·lica de l'edifici número 68 de l'avinguda de Torreblanca, a la façana de la part de la rambla del Celler, que podia caure. Tres dotacions dels Bombers s'han desplaçat a l'exterior de l'edifici, on es troba una oficina de Sorea i el Policlínic Torreblanca.

Després d'una breu inspecció, el cos d'emergències ha conclòs que la placa que sustenta part del ciment està ben assegurada. La circulació a la rambla s'ha restablert pocs moments després.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.