La Marató de Sang aconsegueix 280 donants


Temes relacionats

La Marató aconsegueix 335 donacions de sang en 12 hores (12/mai/13)


  • Comparteix:

Les enfermeres de la Marató preparant el material per atendre els donants

Les enfermeres de la Marató preparant el material per atendre els donants

Un total de 280 persones ha participat aquest dissabte a la 7a edició de la Marató de Sang. Tot i que l'objectiu de la proposta era superar les 373 donacions de l'edició passada, el Banc de Sang ha valorat la resposta dels santcugatencs i ha subratllat que, en aquesta ocasió, 25 persones han donat sang per primera vegada.

Sant Cugat ha acollit aquest dissabte la seva 7a edició de la Marató de Donació de Sang . La jornada ha funcionat a bon ritme i ha estat participativa, especialment durant el matí.

La promotora del Banc de Sang i Teixits al Vallès Occidental, Carme Díaz, ha admès que la final de la Lliga de Campions ha reduït la participació durant l'última franja del dia, però ha valorat la resposta general dels santcugatencs en la iniciativa.

Carme Díaz

Malgrat tot el resultat és positiu. Hem fet 280 donants, una mica menys que l'any passat.


Aquest marató ha volgut convertir la donació de sang en una gran jornada festiva sota el lema 'Si tens sang, aquesta és la teva festa'. Per això la plaça de la Vila ha estat l'escenari de diverses activitats lúdiques de diferents entitats al llarg del dia.

La Marató també ha estat present a les xarxes socials, tant a Twitter, amb l'etiqueta #MSangStCugat, a Facebook, amb l'esdeveniment www.facebook.com/donarsang, i a Instagram, entre d'altres, per fer-ne ressò de la iniciativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.