'La Nit en Blanc' dinamitza el comerç local amb l'objectiu de seguir creixent


  • Comparteix:

'La Nit en Blanc' ha impulsat el comerç local aquest dissabte amb una gran festa que ha omplert el centre de Sant Cugat de descomptes, activitats i ofertes amb les botigues obertes fins a la mitjanit. La bona resposta dels santcugatencs ha animat l'organització a incorporar més iniciatives de cara a properes edicions perquè 'La Nit en Blanc' segueixi creixent.

Ofertes gastronòmiques, tallers, espectacles i concerts han amenitzat 'La Nit en Blanc', que ha arrencat a les set de la tarda i ha servit per cloure 'La Setmana en Blanc'. La iniciativa, emmarcada en el Sant Cugat Experience, ha servit per dinamitzar les vendes de les botigues associades a Sant Cugat Comerç i donar-les a conèixer. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha subratllat que, davant l'afluència de santcugatencs d'enguany, no descarten incorporar més activitats de cara a properes edicions.

Maite Pérez

El nostre objectiu és que les botigues estiguin obertes, però volem que hi hagi molt moviment de gent.


Alguns dels participants han explicat que 'La Nit en Blanc' els ha donat l'oportunitat de comprar fora de l'horari habitual i de gaudir d'ofertes i descomptes.

Assistents

És una gran iniciativa per incentivar el comerç local. / És el segon any que vinc, em sembla molt bé. / No havíem vingut mai, ens ha agradat.


Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha assistit a 'La Nit en Blanc', la bona resposta dels santcugatencs ha servit per arrencar amb força les activitats programades dins el Sant Cugat Experience.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.