L'EMD convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2014


Temes relacionats

Valldoreix encara quatre dies de Festa Major (13/set/13)

Josep Puig: 'Sempre volem innovar en la Festa Major de Valldoreix' (13/set/13)

Obert el concurs de cartells de Festa Major de Valldoreix (10/mar/13)


  • Comparteix:

El segon cartell per l'esquerra va ser el guanyador de l'edició de l'any passat

El segon cartell per l'esquerra va ser el guanyador de l'edició de l'any passat

El concurs de cartells de Festa Major de Valldoreix ja ha donat el tret de sortida per buscar una il·lustració que reflecteixi la festa grossa del territori, que tindrà lloc de l'11 al 16 de setembre. El certamen manté les tres categories de l'any passat: adults, de 14 a 17 anys i de 6 a 13. Les propostes es podran presentar fins al 6 de juny a l'edifici de l'EMD, organitzador del concurs.

Els originals s'han de presentar muntats sobre una base rígida i han de tenir unes mides de 67 centímetres de llargada i 48 d'amplada. En cas que s'hagi dissenyat per ordinador, també caldrà presentar-lo en un CD. Si el cartell inclou una imatge fotogràfica, caldrà adjuntar el suport digital corresponent. No s'acceptaran propostes on quedin reflectides focs artificials ni tampoc aquelles que incloguin tintes metal·litzades, relleus ni fluorescents, ja que la intenció és reproduir el guanyador a quatre tintes.

És obligatori que en els cartells aparegui la informació següent: 'Festa Major Valldoreix 2014. 11, 12, 13, 14 i 16 de setembre'.

Els treballs es podran presentar fins al 6 de juny a l'EMD en un sobre tancat que inclogui la butlleta d'inscripció, disponible a la web Valldoreix.cat. En el cas dels participants menors d'edat, caldrà també incloure un permís del pare, mare o tutor. El cartell anunciador podrà sortir de qualsevol de les tres modalitats.

L'organització premiarà amb 750 euros el guanyador de la modalitat d'adults. En el cas de la categoria de 14 a 17 anys el guanyador obtindrà 450 euros i en la de 6 a 13 anys la recompensa és material de belles arts per valor de 450 euros.

A més, amb totes les propostes presentades s'organitzarà una exposició al Casal de Cultura durant la mateixa festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.