El programa 'Colors primaris', reconegut als Premis RAC


  • Comparteix:

L'espai 'Colors primaris' de La Xarxa, que emet Cugat.cat, ha rebut una menció de qualitat en la categoria de millor programa de ràdio local en l'edició d'enguany dels Premis Ràdio Associació de Catalunya (RAC). El programa, presentat per Raquel Iniesta, és una producció de Ràdio Silenci de la Garriga i s'emet a Cugat.cat (91.5 FM) els dissabtes de cinc a sis de la tarda.

'L'Observador', de Ràdio Sant Joan de Sant Joan Les Fonts, s'ha emportat una altra menció de qualitat en aquesta categoria, que ha atorgat el premi principal en programació de proximitat a 'El Fanalet', de Montcada Ràdio, de Montcada i Reixac. El jurat ha concedit el premi al millor professional al meteoròleg santcugatenc Francesc Mauri per contribuir des de la ràdio a l'acostament dels fenòmens meteorològics d'una forma didàctica.

El programa de RAC1 'Cap per Avall' ha rebut el Premi Ràdio Associació al millor programa d'innovació. En l'apartat de millor programa de ràdio s'han donat mencions a 'Punt de Llibre', de SER Catalunya' i 'Grans històries', de Ràdio Estel. El premi principal d'aquesta categoria ha estat per a l'especial de la Diada Nacional de Catalunya, de Catalunya Ràdio.

El jurat de la 14a edició dels Premis Ràdio Associació també ha acordat atorgar mencions d'honor a l'ANC per l'organització de l'última Diada, Joan Manuel Surroca, Josep Puigventós, Jordi Tardà i 25 anys de 'Fes ta Festa' de Ràdio 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.