Promusa sorteja avui els 40 pisos de la primera promoció de lloguer per a joves que es fa al municipi


  • Comparteix:

Promusa té previst entregar els pisos a finals d'aquest any

Promusa té previst entregar els pisos a finals d'aquest any

El Teatre Auditori serà avui l'escenari del sorteig de la primera promoció de pisos de lloguer per a joves de Promusa. Un total de 659 persones d'entre 18 i 35 anys opten a un dels 40 habitatges que s'estan construint al carrer Josefina Mascareñas i que s'adjudicaran avui.

Tot i que en total van ser 674 les persones que van presentar una sol·lictiud per optar a un d'aquests pisos, després de repassar la documentació pertinent han quedat finalment 659 candidats. Tots ells entraran avui al sorteig per adjudicar un dels 40 pisos que s'estan construïnt al carrer Josefina Mascareñas, i que està previst entregar abans d'acabar l'any.

Per a l'alcalde, aquesta és però la primera de moltes promocions de lloguer, i les persones que avui no aconsegueixin el seu habitatge no han de perdre l'esperança perquè tindran noves oportunitats.

Lluís Recoder

És una primera oferta pública que traiem i hi haurà molta gent que quedaraà fora però han de tenir esperança perquè hi hauran més promocions de lloguer i de venda.


El sorteig per adjudicar aquests pisos serà públic, es farà davant de notari i serà pel sistema de boles numerades. D'aquesta manera, s'elaborarà una llista que anirà del número 1 als 659, i de la qual els 40 primers seran els futurs adjudicataris dels pisos de lloguer que s'estan construint al carrer Josefina Mascareñas.

La resta de sol·licitants també quedaran ordenats numèricament, de manera que hi hagi una llista d'espera en cas que alguns dels adjudicataris decideixi renunciar a l'habitatge o que, en el moment d'entregar-li el pis, ja no compleixi tots els requisits.

La mateixa llista també servirà també per establir l'ordre d'entrada als habitatges a mesura que els seus llogaters marxin i els deixin buits. Igualment, totes les persones apuntades en aquesta llista ja entraran també automàticament en els sortejos per a les properes promocions d'habitatge de lloguer per a joves, juntament amb els nous sol·licitants que es vagin apuntant.

En cada nova promoció, per tant, es farà un nou sorteig i s'establirà un nova llista per tal que totes les persones, s'hagin inscrit quan s'hagin inscrit, tinguin igualtat d'oportunitats.
I és que, de moment, Promusa ja té previstos 209 nous pisos corresponents a 7 noves promocions, i demà està previst aprovar la construcció de més habitatges durant el consell d'administració d'aquesta empresa.

Recordem que el sorteig d'avui començarà a les 13.30 hores al Teatre Auditori i que es tracta de 40 habitatges, la meitat de 43 m2 i una sola habitació, i l'altra meitat de 57m2 amb dues habitacions, i un d'ells adaptat per a persones amb discapacitat. El contracte de lloguer serà per un màxim de 5 anys i els preus oscil·len entre els 165 i els 220 euros mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.