Valldoreix fa tasques de manteniment a l'entorn de Can Cadena


  • Comparteix:

L'accés a Can Cadena per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer / Foto: Ricard Vidal-Ribas

L'accés a Can Cadena per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer / Foto: Ricard Vidal-Ribas

L'EMD de Valldoreix ha iniciat aquests dies uns treballs de manteniment a la rotonda de Can Cadena, la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer i també l'avinguda d'Olabarria. Els arranjaments consisteixen a reformar una part de la vorera dels vianants i també repintar els senyals de l'asfalt.

Les obres van començar la setmana passada i tenen previst allargar-se durant l'agost, època en què hi ha menys afluència de vehicles. La rotonda de Can Cadena és un dels punts neuràlgics de Valldoreix, per on passen els vehicles que es desplaçen cap a Sant Cugat, Barcelona i l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

Les tasques de millora provoquen algun tall de trànsit ocasional. Per exemple, aquest dimecres l'accés a Can Cadena per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer va quedar tallat al trànsit durant algunes hores.

El nucli urbà de Sant Cugat també aprofita aquests dies reformar alguns eixos de la via pública. Les obres de millora són les següents:

Arranjament de voreres del carrer Joan XXIII
Les obres van començar el 21 de juliol i tindran una durada aproximada d'un mes i mig. Pressupost: 124.074 euros. Es formarà una nova vorera fotocatalítica i s'hi plantaran nous arbres de l'espècie mèlia.

Arranjament dels voltants de l'escola Joan Maragall
L'obra està en marxa i es preveu que estigui acabada abans de l'inici del curs escolar. Pressupost: 99.197 euros. Es formarà un carril d'accés restringit al bus escolar, un nou paviment fotocatalític i s'hi plantaran til·lers.

Asfaltat del carrer Oceà Atlàntic, entre els carrers Vimetera i la carretera de la Rabassada
Les obres van començar al juliol i estan en la fase final. Pressupost: 57.000 euros.

Millora del pas soterrat de vianants de l'estació dels FGC Sant Cugat
Les obres van començar el 23 de juliol i tindran una durada de dos mesos. Pressupost: 92.598 euros. Es rebaixarà el pendent per fer el pas més accessible.

Ampliació del camí de can Pagan, entre la carretera de Vallvidrera i el carrer Pinya
Les obres ja han començat i es preveu que estiguin acabades abans de l'inici del curs escolar. Pressupost: 242.819 euros. Es millorarà l'accés a l'escola de la Floresta amb la creació d'una calçada doble i dues voreres.

Reforç del pont de Can Marcet
Les obres ja han començat i es preveu que estiguin acabades abans de l'inici del curs escolar. Pressupost: 242.824 euros. Es reforçaran els fonaments del viaducte i es reobrirà al trànsit.

Nou camí escolar per accedir a l'Avenç, entre el carrer de Llaceres i el camí de Crist Treballador
Es preveu que estigui operatiu en començar el proper curs escolar. Pressupost: 26.060 euros.

A més d'aquest obres de millora de la via pública, al juliol i l'agost, també s'invertirà 77.000 euros en la millora d'una dotzena d'obres als equipaments esportius municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.