Les obres per urbanitzar Can Borrull començaran a la primavera


Temes relacionats

Les Planes destina 40.000 euros de lliure disposició a arranjar el carrer de la Llum (14/mai/14)

Urbanisme busca mesures per reduir les quotes del Pla de Millora a Can Borrull (15/abr/14)

Can Borrull alça la veu per reclamar menys quotes i més informació del Pla de Millora (10/abr/14)

Els veïns de Can Borrull carreguen contra el Pla de Millora que legalitza el barri (28/feb/14)


  • Comparteix:

Avinguda de Can Borrull

Avinguda de Can Borrull

Les obres d'urbanització del barri de Can Borrull, a les Planes, començaran a la primavera, ha confirmat a Cugat.cat el tinent d'alcalde d'Urbanisme. Amb relació a les quotes veïnals, els tècnics de l'Ajuntament s'estan reunint amb els planencs afectats per informar-los de forma individualitzada del procés i de la quantitat a abonar. Finalment, la possibilitat de destinar les partides de lliure disposició a rebaixar les quotes veïnals ha quedat descartada pels serveis jurídics del consistori.

Can Borrull començarà a canviar de fesomia a la primavera. De fet, aquesta data era la que el tinent d'alcalde d'Urbanisme va apuntar al calendari si els veïns no cedien de forma voluntària els terrenys perquè la Diputació fes les voreres. Malgrat que, finalment, alguns veïns estan fent ara aquesta cessió, Pere Casajoana ha afirmat que fan tard per avançar l'inici de les obres.

El titular d'Urbanisme ha explicat a Cugat.cat que el planejament i el projecte estan aprovats de forma definitiva. Ara, cal esperar que el projecte de reparcel·lació sigui ferm, en un termini de sis mesos per començar les obres a l'abril del 2015.

Amb relació a les quotes, Casajoana ha explicat que els serveis jurídics de l'Ajuntament han desestimat finalment la proposta de l'equip de govern de destinar les partides de lliure disposició de Can Borrull (24.000 euros) dels propers quatre anys a rebaixar les quotes.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme ha explicat que tècnics del consistori estan tractant en reunions cada cas veïnal de forma personalitzada.

Pere Casajoana

Se'ls explica quina és la importància de la transformació urbanística de Can Borrull i les possibles conseqüències de la no-execució de les obres.


El consistori, que xifra en 71 les parcel·les afectades, facilita als veïns el pagament fraccionat en un màxim de vuit anys. El Pla de Millora Urbana (PMU), que permet la legalització del barri, comporta que els veïns sufraguin amb quotes una despesa que ronda els 450.000 euros, segons Casajoana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.