Pas endavant perquè el solar del Catalunya aculli equipaments esportius


  • Comparteix:

Pere Casajoana, durant la presentació dels punts de Territori que es presenten al ple

Pere Casajoana, durant la presentació dels punts de Territori que es presenten al ple

L'equip de govern iniciarà en el proper ple els tràmits urbanístics que han de permetre deixar a punt el planejament de la parcel·la en desús que hi ha darrere de l'escola Catalunya per poder encabir equipaments esportius. L'objectiu és instaurar un planejament flexible que permeti agilitzar els tràmits en el moment que hi hagi un projecte esportiu, tant públic com privat, per aquest espai de Mira-sol.

En concret, la sessió plenària ha d'aprovar inicialment la modificació puntual del Pla Especial d'assignació d'usos als equipaments del carrer de Pompeu Fabra a Mira-sol i l'avinguda de les Roquetes a Can Magí.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat que es tracta d'una modificació que busca agilitzar els tràmits urbanístics una vegada es vulgui executar un projecte per aquest solar.

Pere Casajoana

El que fem és deixar-ho tot preparat per poder-ho executar de manera més àgil. És un compromís que vam assolir amb l'associació de veïns per dinamitzar la zona.


De moment, no hi ha cap projecte per aquesta parcel·la de gairebé 9.000 metres quadrats, tot i que l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol ha reclamat des de fa anys que aquest espai aculli equipaments esportius municipals. Inicialment, el complex s'havia d'ubicar en una ampliació del Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.