Nova fase d'asfalt dels carrers de Valldoreix


  • Comparteix:

Les obres d'asfaltament duraran poc més d'un mes

Les obres d'asfaltament duraran poc més d'un mes

Els carrers de Pamplona, Sant Sebastià i Castellot de Valldoreix rebran una capa d'asfalt per evitar als veïns molèsties provocades per la pols, els sotracs i els bassals. Amb aquesta mesura, l'EMD redueix també la despesa de manteniment de carrers. Es calcula que l'execució de l'obra durarà un mes. Els treballs comencen aquest dimarts i estaran acabats a finals d'abril.

Els treballs dels carrers de Pamplona, Sant Sebastià i Castellot consistiran en l'estesa d'una capa d'asfalt de rodament en unes vies que actualment són de terra. Les obres serviran per anivellar els carrers a fi d'orientar els pendents i evitar així l'entrada d'aigua a les cases quan plou.

A més, l'EMD estima que es reduiran les despeses de manteniment, ja que la vida útil de la capa de rodament és de més de 10 anys. Actualment, el cost de manteniment dels carrers de terra és de tres euros per metre quadrat, mentre que el cost de la instal·lació de la capa de rodament és de 15 euros per metre quadrat. D'aquesta manera, l'EMD calcula que la inversió estarà amortitzada en cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.