El complex espotiu de Valldoreix funcionarà al 100% al Nadal


  • Comparteix:

Els cursets de natació són algunes de les activitats d'estiu del complex valldoreixenc

Els cursets de natació són algunes de les activitats d'estiu del complex valldoreixenc

Les obres d'adequació del complex esportiu de Valldoreix estaran acabades al Nadal, un any i mig després de la seva posada en funcionament. Així ho ha anunciat la vocal d'Esports de l'EMD coincidint amb la inauguració de la temporada d'estiu.

El projecte de rehabilitació del complex esportiu està en exposició pública fins al mes de juliol, moment en què es farà l'adjudicació de les obres. L'objectiu d'aquests treballs -que començaran al setembre- és corregir de forma definitiva les nombroses deficiències que ha presentat el recinte des de la seva inauguració, al juliol de l'any passat.

Així, l'equipament valldoreixenc funcionarà a ple rendiment a finals de desembre, coincidint amb els Jocs Esportius d'Hivern. L'anunci l'ha fet la vocal d'Esports de l'EMD a la inauguració de les activitats d'estiu del complex. Mercedes Rojo ha aprofitat per demanar disculpes als usuaris de la piscina per les incomoditats que estan afrontant:

Mercedes Rojo

Ha estat un any dur i som conscients dels problemes d'aquest recinte. Demanem disculpes als socis i agraim la seva paciència


Prop de 500 persones han assistit al complex esportiu, en el primer dia de la temporada estiuenca. Una jornada de portes han permès als assistents conèixer de primera mà quines són les activitats que es poden practicar al recinte.

Les novetats d'aquest any són els balls de saló per a gent gran, tot i que no faltaran els cursets de natació, tai-txi i aquagym, entre d'altres. La vocal d'Esports ha emplaçat als valldoreixencs ha visita unes iinstal.lacions que, segons diu, s'han impregnat d'un esperit familiar i participatiu:

Mercedes Rojo

Celebrem que es retira la carpa telescòpica i que aquest any el recinte ha tingut una gran acollida


La temporada d'estiu del complex esportiu de Valldoreix finalitzarà a mitjans de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.