La comissió informativa especial sobre la modificació del PGM a Valldoreix es convocarà aquest mes


  • Comparteix:

Els partits afronten el curs amb una nova comissió informativa / Foto: Localpres

Els partits afronten el curs amb una nova comissió informativa / Foto: Localpres

La comissió informativa especial que ha d'avaluar la modificació del PGM a Valldoreix i a altres indrets de Sant Cugat es convocarà aquest mes, ha explicat a Cugat.cat el president de la comissió i portaveu del PP, Álvaro Benejam. La comissió neix de l'acord de l'equip de govern i de la resta de partits al ple de maig. La comissió també establirà un mecanisme de participació de l'EMD de Valldoreix.

El reglament municipal preveu que els regidors de l'oposició presideixin les comissions informatives especials. El popular Álvaro Benejam ha explicat que no ha convocat fins ara la comissió per no encavalcar la feina dels grups municipals en altres comissions.

La creada per aquest cas preveu 'un sistema d'accés a la totalitat de la informació' i encarregar als serveis tècnics municipals una avaluació i revisió tècnica dels convenis i actuacions urbanístiques descrites en la modificació de PGM. Fins que no s'enceti el debat no es podrà reactivar la gestió de l'àmbit de l'estació de Valldoreix, ara suspesa.

L'origen del cas
L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent x Valldoreix, ICV, MES, el PSC, la CUP i Procés Constituent van anunciar l'abril passat un recurs contenciós-administratiu contra l'Ajuntament i l'EMD per presumptes irregularitats en l'execució de la modificació del PGM.

Els demandants, amb el suport de Mou-te per Valldoreix, ERC, C's i el PP, van exposar que el consistori va aprofitar per fer modificacions innecessàries que afavorien indegudament alguns propietaris en detriment de les arques municipals. Al juny passat el PSC es va retirar de la demanda i MES es troba en 'període de reflexió'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.