El ple aprova cedir uns terrenys de Vullpalleres perla futura comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha acordat per unanimitat cedir a la Generalitat la pastilla de 1.200 metres quadrats de l'avinguda de Vullpalleres per construir-hi la futura comissaria dels Mossos. L'edifici, que està previst que entri en funcionament a finals de 2006, tindrà 550 metres quadrats on treballaran uns 70 agents de la policia catalana.

Per poder fer aquesta cessió al departament d'Interior, el consistori ha modificat els usos de la pastilla de terreny on anirà ubicada la comissaria, qualificada fins ara com a zona esportiva.
Amb els vots favorables de tots els partits, el ple ha acordat que 1.200 metres quadrats d'aquests terrenys siguin per a equipaments de seguretat, mentre que la resta - uns 8.400- seran per espais culturals, docents o administratius.

La tinent d'alcalde de Territori ha subratllat les bones condicions d'aquest solar comprès entre l'avinguda de Vullpalleres, el futur vial que connectarà Coll Favà i el torrent de Vullpalleres. Mercè Conesa:

Mercè Conesa

La necessitat de buscar uns terrenys on ubicar la comissaria dels Mossos ens ha fet replantejar els usos d'aquesta pastilla que té una bona connectivitat i dimensions


L'actuació ha comptat amb el vistiplau de totes les formacions. No obstant, ICV-EA ha emplaçat l'Ajuntament a deixar de banda la política de 'regalar' terrenys, mentre que el PSC ha proposat al govern reservar en aquest solar els futurs jutjats i així reforçar una centralitat administrativa en aquesta zona.

D'altra banda, el canvi d'usos ha permès a l'Ajuntament 'traslladar' la qualificació original dels terrenys -classificats com a esportius- a la pastilla on s'està construïnt la Ciutat Esportiva, pendent fins ara d'usos concrets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.