La plaça Mas Roig de Valldoreix s'inaugura com un record al passat vinícola de la vil·la


  • Comparteix:

Una antiga premsa de vi ocupa el centre de la plaça

Una antiga premsa de vi ocupa el centre de la plaça

Valldoreix ha inagurat oficialment la plaça Mas Roig, que s'ha renovat amb la voluntat de reordenar el trànsit i facilitar també el pas dels vianants amb la presència de voreres. Des de l'EMD, a més, han volgut dotar d'una càrrega simbòlica la plaça, i per això hi han instal.lat una premsa de raïm que recorda el passat vinícola de Valldoreix.

Després de més de dos mesos d'obres, la plaça de Mas Roig de Valldoreix està definitivament acabada i s'ha inaugurat oficialment.

A banda de les seves funcions per reordenar el trànsit en aquesta zona i millorar la seguretat dels vianants, aquesta plaça, amb una premsa de raïm al centre, vol ser també un element per recordar el passat agrícola i vitivinícola de Valldoreix. Així ho ha explicat la vocal de l'EMD, Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

La idea va sortir durant una visita a la Masia Montmany, on s'ens va explicar la història de Valldoreix, vinculada a la vinya. I vam pensar posar algun símbol d'això.


El projecte de remodelació de la plaça Mas Roig de Valldoreix s'emmarca dins una iniciativa més àmplia de remodelació de les places i espais públics de tota la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.