L'alcalde reitera que modificar el PGM de la Floresta és el que permet protegir millor Can Busquets i els interessos econòmics de la ciutat


  • Comparteix:

L'alcalde ha reiterat que la modificació del PGM de la Floresta aprovada per l'Ajuntament és la millor manera de protegir la zona de Can Busquets, ja que el 80% del sòl es protegeix i passa a mans públiques. Per a Lluís Recoder és també la millor manera de defensar els interessos econòmics de l'Ajuntament, ja que deixar fronts oberts en l'àmbit urbanístic pot acabar posant en perill el patrimoni econòmic de la ciutat.

Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després d'un nou comunicat de la Plataforma Cívica per la Defensa de Can Busquets, que demana que s'obri un nou debat sobre la protecció integral d'aquest sector, aprofitant que la Generalitat ha demanat al consistori que passi per ple dos decrets d'alcaldia de l'expedient de modificació del PGM de La Floresta,

L'alcalde ha volgut recordar que aquesta petició del govern català és una qüestió purament tècnica i que no modifica el contingut de l'expedient, i ha reiterat que la millor manera de protegir Can Busquets és fent el que proposa l'Ajuntament.

Lluís Recoder

El que ens ha arribat dela Generalitat és un tema tècnic sense més trascendència. Jo reitero que la millor forma de protegir Can Busquets és el que està fent l'Ajuntament.


En aquest sentit, Recoder ha recordat que l'expedient de modificació del PGM de la Floresta permetrà legalitzar 90 cases fora d'ordenació, construir habitatge públic i protegir el 80% de la zona de Can Busquets sense deixar fronts oberts que poden acabar tenint conseqüències econòmiques pel municipi.

I és que per a l'alcalde, l'experiència de Torre Negra els ha ensenyat molt, i sobretot després de la sentència del TSJC que obliga a l'Ajuntament a tramitar un Programa d'Actuació Urbanística, donant la raó al constructor Núñez i Navarro, principal propietari d'aquell sector.

Lluís Recoder

Aquesta és l'actitud que millor defensa els interessos econòmics de l'Ajuntament, perquè deixar fronts oberts pot tenir conseqüències.


Per últim, Lluís Recoder ha volgut remarcar que la iniciativa engegada per l'Ajuntament de Sant Cugat per aconseguir la protecció de bona part de Can Busquets és la mateixa que estan seguint la majoria de municipis de l'àrea metropolitana que es troben en situacions similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.