Sant Cugat i Cerdanyola decidiran conjuntament els aprofitaments dels terrenys limítrofes


  • Comparteix:

L'objectiu és potenciar els entorns naturals i millorar el planejament urbanístic

L'objectiu és potenciar els entorns naturals i millorar el planejament urbanístic

Sant Cugat i Cerdanyola estudiaran conjuntament el planejament dels terrenys limítrofes entre els dos municipis. Un conveni permetrà l'actuació conjunta sobre aquesta zona, que comprèn l'espai natural de la Via Verda, Torre Negra i el barri de Roquetes, per tal de potenciar els entorns naturals i resoldre els possibles problemes.

El planejament de la zona que separa els municipis de Sant Cugat i Cerdanyola es farà de forma conjunta després de l'acord a què han arribat els ajuntaments de totes dues poblacions. D'aquesta forma, tots dos consistoris responen a una demanda ciutadana que reclamava accions coordinades per tal de mantenir i conservar els espais limítrofes. La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica els detalls de l'acord.

Mercè Conesa

El conveni permetrà treballar conjuntament als ajuntaments de Sant Cugat i Cerdanyola pel planejament de la zona entre els dos municipis.


Des de l'Ajuntament de Sant Cugat s'apunta que aquest conveni permetrà la continuïtat de l'espai natural de Torre Negra i la millora del planejament del barri de Roquetes. Pel que fa a Cerdanyola, l'acord afavorirà el planejament del Centre Direccional. Mercè Conesa explica els objectius concrets d'aquest projecte comú.

Mercè Conesa

Cal treballar per assolir tres objectius: potenciar l'eix Verd, solucionar els problemes de la zona i potenciar la zona fronterera


A partir del setembre, els dos consistoris encarregaran un estudi per començar a desenvolupar el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.