La rotonda que uneix el Parc Central amb la carretera de Vallvidrera estarà acabada a finals de mes


  • Comparteix:

Les obres inclouen també un pas de vianants soterrat que unirà el Parc Central amb el futur parc de Can Matas

Les obres inclouen també un pas de vianants soterrat que unirà el Parc Central amb el futur parc de Can Matas

La rotonda que unirà la carretera de Vallvidrera amb el Parc Central estarà finalitzada aquest mes de setembre, segons les previsions de la Junta de Compensació del Turó de Can Matas, que es fa càrrec de les obres. De moment, està previst que el dia 15 els treballs estiguin prou avançats per garantir l'accés a la novena escola de primària.

L'objectiu d'aquesta rotonda és unir la carretera de Vallvidrera amb el carrer Manel Farrés a través d'una rotonda i no d'un encreuament, com hi havia fins el moment.

Les obres, que van començar a primers del mes de juny, haurien de finalitzar aquest mes de setembre, tot i que ara mateix s'està treballant sobretot per assegurar l'accés a la novena escola de primària, a partir del dia 15. Ho explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La previsió que ens donava la junta de compensació és que les obres estiguin acabades aquest mes de setembre, amb la previsió de garantir l'accés a la Novena Escola.


Les obres de la rotonda s'estan aprofitant també per iniciar la construcció d'un pas soterrat de vianants que tindrà 35 metres de llargada i que unirà el Parc Central amb el futur parc del Turó de Can Matas. Segons Conesa, es tracta d'un projecte molt important perquè unirà els dos principals parcs de la nostra ciutat.

Mercè Conesa

En aquest moment s'estant executant les obres de la rotonda, que també comporten la construcció d'un pas soterrat que unirà el Parc Central amb el nou parc.


Recordem que mentre duren les obres, el pas per la carretera de Vallvidrera està tallat i hi ha habilitat un pas alternatiu tant per anar des del Parc Central a la carretera i viceversa, com per anar des de la rotonda de Chic cap a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

D'altra banda, ja han finalitzat les obres de la rotonda que uneix la carretera de Roquetes amb la B-30, i que substitueix l'antic semàfor que hi havia en aquesta cruïlla. L'objectiu d'aquesta rotonda és agilitar el trànsit en aquesta zona i evitar les fortes retencions que s'acostumen a fer als laterals de l'autopista AP-7. La vertadera prova de si aquesta iniciativa compleix o no amb la seva finalitat serà però el proper dia 15, amb l'increment de trànsit que genera l'inici del curs escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.