Els veïns del Parc Central consideren 'perillosa' l'ampliació de la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

Els afectats creuen que la nova rotonda queda massa a prop de les vivendes

Els afectats creuen que la nova rotonda queda massa a prop de les vivendes

Els veïns de la part alta del Parc Central denuncien la amnca de seguretat que,segons ells, suposarà l'ampliació de la carretera de Vallvidrera a 4 carrils. Els afectats també denuncien que la nova rotonda que s'està construint a la cruïlla entre aquesta carretera i el carrer Manel Farrés està massa a prop dels habitatges. Des de l'equip de govern asseguren que estan estudiant les reclamacions veïnals, però recorden que es tracta d'un projecte amb projecció de futur que vol donar resposta a l'increment d'habitants que aniran a viure al futur barri de Can Matas.

La carretera de Vallvidrera, que uneix la rotonda de la discoteca Chic amb l'escola d'Arquitectura, passarà en un futur a tenir quatre carrils més dos d'auxiliars, segons el pla parcial del Turó de Can Matas. Aquest projecte preocupa els veïns del Parc Central, que creuen que l'increment de trànsit pot suposar un major perill per als habitants de la zona.

A més, els veïns consideren que la rotonda situada a l'encreuament entre la carretera Vallvidrera i el carrer Manel Farrés ha destrossat la part final del Parc Central i passa molt a prop dels habitatges.
Una veïna de la zona, Mercè Castellón, afirma que tem per la seguretat dels infants.

Mercè Castellón

"Ens preocupa que l'ampliació de la carretera redueixi la seguretat"


Aquestes preocupacions s'han fet arribar ja a l'Ajuntament, que actualment està estudiant aquestes demandes. Així ho ha afirmat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que assegura que intentaran buscar solucions, tot i que recorda que aquests projectes s'inclouen dins el Pla Parcial del Turó de Can Matas que ja ha estat aprovat.

Tot i això, la tinent d'alcalde ha explicat que estan analitzant si l'ampliació de la carretera de Vallvidrera es comença a fer ara o es deixa per més endavant.

Mercè Conesa

El planejament ja incorpora unes previsions tenint en compte la mobilitat futura, però és una projecció de futur i hem de veure si s'encara ara o més endavant.


Recordem que les obres van començar el passat mes de juny i que la rotonda podria estar enllestida a finals d'aquest mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.