L'EMD s'encarregarà finalment de dirigir les obres de remodelació del complex esportiu de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Entitat ha optat per aquesta opció després que el concurs públic per adjudicar les obres quedés desert

L'Entitat ha optat per aquesta opció després que el concurs públic per adjudicar les obres quedés desert

L'EMD ha optat finalment per realitzar les obres de remodelació del complex esportiu de Valldoreix a partir del que s'anomena contracte per administració, és a dir, que serà la pròpia entitat qui dirigirà les obres. Aquesta decisió arriba després que cap empresa es presentés al concurs públic convocat amb aquesta finalitat.

Davant el fet que cap empresa s'hagi interessat per assumir el projecte de remodelació del complex esportiu de Valldoreix, la presidenta de l'EMD ha assegurat a aquesta emissora que hi ha altres formules per poder enllestir el projecte.

Montserrat Turu

L'administració té fòrmules per resoldre aquestes situacions i ara pot fer-ho directament per administració. Això vol dir que abordarem la rehabilotació directament amb els industrials.


D'aquesta manera doncs, serà la pròpia entitat qui s'encarregui de dirigir les obres, que realitzaran amb la col·laboració de diferents empreses.

L'objectiu de l'equip de govern de Valldoreix és poder tenir enllestit aquest projecte el més aviat possible, i a poder ser abans d'acabar aquest any, i posar fi d'una vegada per totes al degoteig d'avaries i de despeses que s'estan produint en aquest equipament des que es van recepcionar les obres, fa poc més d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.