La carretera de Vallvidrera no s'ampliarà a 4 carrils, per ara


Temes relacionats

L'alcalde afirma que la rotonda que uneix el Parc Central i la carretera de Vallvidrera millorarà la qualitat de vida dels veïns (11/set/04)

Els veïns del Parc Central consideren 'perillosa' l'ampliació de la carretera de Vallvidrera (10/set/04)


  • Comparteix:

Alguns veïns van fer una protesta l'11 de setembre

Alguns veïns van fer una protesta l'11 de setembre

L'Ajuntament ha aturat l'ampliació a 4 carrils de la carretera de Vallvidrera en el tram que va de la rotonda de la discoteca Chic a l'escola d'Arquitectura. Després de les converses amb els veïns i analitzats els problemes que comportaria l'ampliació, el consistori ha decidit que, per ara, la via continuï amb un únic carril per cada sentit.

En declaracions a aquesta emissora, l'alcalde Lluís Recoder ha anunciat que de moment s'atura l'ampliació d'aquesta carretera, perquè ara per ara és impossible fer més ample el pont que passa sobre l'E-9. Sobre les queixes d'alguns veïns per la construcció d'una rotonda en aquesta zona, Recoder ha explicat que la seva funció és facilitar el trànsit i, alhora, reduir la velocitat dels vehicles. Això, sumat al fet que no s'ampliïn els carrils, contribuirà a millorar la mobilitat d'aquest punt:

Lluís Recoder

S'ha parlat amb els veïns, i un dels temes que s'ha acordat és que, per ara, no es desdoblaran els carrils


Recoder s'ha mostrat sorprès per l'oposició que ha despertat el projecte entre alguns veïns, perquè aquestes modificacions s'havien explicat i consensuat prèviament amb els representants dels barris.

D'altra banda, i referint-se a la mobilitat pel centre de la ciutat, l'alcalde ha explicat que encara no hi ha data per l'obertura del túnel de la plaça de l'estació. Recoder ha anunciat que la part més important està acabada, però que ara falten les instal·lacions de seguretat.

Lluís Recoder

Pel túnel ja s'hi podria passar, però falten els semàfors i altres instal·lacions d'emergència per garantir la seguretat


L'alcalde ha subratllat que, un cop acabada la plaça Lluís Millet, el pla de vianantització estarà pràcticament enllestit, i això farà de Sant Cugat una ciutat més humana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.