Un tram de la Rambla del Celler quedarà tallat al trànsit diumenge al matí per la Mitja Marató


  • Comparteix:

La cursa afectarà també la circulació a una quarantena de carrers

La cursa afectarà també la circulació a una quarantena de carrers

La Mitja Marató de Sant Cugat, que es correrà aquest diumenge, obligarà a tallar durant tot el matí el trànsit a la Rambla del Celler, entre els carrers Francesc Moragas i Sant Medir. Una quarantena més de carrers es veuran afectats pel pas de la cursa, i s'obriran al trànsit un cop hagin passat els atletes.

Entre les 7 del matí i les 2 de la tarda, no es podrà circular en cotxe per la Rambla del Celler, entre els carrers Francesc Moragas i Sant Medir. La interrupció del trànsit en aquesta via és una conseqüència de la celebració, diumenge, de la Mitja Marató de Sant Cugat, que tindrà la sortida i l'arribada en aquest carrer.

A més, la competició alterarà la normal circulació de vehicles en una quarantena més de carrers. En aquests casos, els carrers afectats es tornaran a obrir al trànsit un cop hagin passat els atletes participants.

Entre les vies afectades, hi ha l'avinguda Torre Blanca, l'avinguda Cerdanyola, la carretera de Roquetes, la Ronda Nord, el carrer Santiago Rusiñol i l'avinguda Lluís Companys, a més d'alguns carrers de Mira-sol i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.