L'alcalde anuncia l'entrada en funcionament de l'estació de Renfe de Coll Favà el primer trimestre del 2005


  • Comparteix:

La línia connectarà en una primera fase el Vallès Occidental amb el Baix Llobregat i l'estació de Sant Andreu, a Barcelona

La línia connectarà en una primera fase el Vallès Occidental amb el Baix Llobregat i l'estació de Sant Andreu, a Barcelona

La línia de rodalies de RENFE entre Papiol i Mollet per a passatgers podria entrar en funcionament durant el primer trimestre de l'any vinent. De moment però, aquesta línia només connectarà el Vallès Occidental amb el Baix Llobregat i amb Barcelona, mentre que la connexió amb Mollet, al Vallès Oriental, arribaria en una segona fase. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, després d'una reunió amb el delegat del govern de l'Estat a Catalunya i responsables de l'ens ferroviari.

La tant reivindicada línia de rodalies de RENFE entre el Papiol i Mollet per a passatgers està cada dia més a prop de ser una realitat.

Així ho ha comunicat el gerent de Rodalies de l'ens ferroviari, Josep Manau, durant una reunió amb el delegat del govern de l'Estat a Catalunya, Joan Rangel, i l'alcalde de Sant Cugat.

Lluís Recoder s'ha mostrat satisfet d'aquest anunci, que donaria resposta a una reivindicació històrica de poder anar del Vallès Occidental al Baix Llobregat sense haver de passar per Barcelona.

Lluís Recoder

La previsió amb que ells treballen és poder obrir la línia el primer trimestre de l'any 2005. Sembla que ja està a la vora i esperem que no hi hagi cap ensurt.


La reivindicació contempla però que aquesta línia de rodalies enllaci també amb el Vallès Oriental, amb un recorregut que aniria de Papiol a Mollet. Aquesta opció però no serà possible de moment, ja que actualment no pot fer-se aquesta connexió ferroviària. Per tant, en una primera fase aquesta línia enllaçarà la nostra comarca amb el Baix Llobregat i també amb l'estació de Sant Andreu, a Barcelona. Ho explica l'alcalde.

Lluís Recoder

Hi ha un problema per fer arribar la línia al Vallès Oriental perquè encara no hi ha la doble via que arrii fins a Mollet. De moment podrem anar fins a Martorell, per una banda, i fins a Barcelona-Sant Andreu.


Recordem que la posada en marxa de l'estació de RENFE a Sant Cugat per a passatgers està pendent des de finals del 1999, i que les obres de remodelació de l'estació van finalitzar a principis d'aquest mateix any 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.