Els veïns del Centre-Estació diuen que cada dia que passa sense el bus a la plaça reforça la seva postura


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns del Centre-Estació considera que cada dia que passa sense que els autobusos circulin pel mig de la plaça Lluís Millet els afavoreix, ja que demostra que la millor solució per a la plaça és que sigui totalment de vianants. L'entitat veïnal veu amb bons ulls que l'equip de govern hagi decidit comptar amb una opinió externa abans de prendre una decisió, i es mostra a l'expectativa dels resultats de l'estudi que està realitzant l'expert Ole Thorson.

L'Associació de Veïns del Centre-Estació es manté a l'expectativa de l'informe de l'especialista en drets del vianant i mobilitat, el professor de la UPC Ole Thorson, que ha de donar a conèixer una opinió independent en les properes setmanes. Des de l'associació consideren positiu que s'hagi arribat a un diàleg amb l'Ajuntament que hagi desembocat, de moment, en la decisió de l'equip de govern de comptar amb una opinió externa.

Mentre el dictàmen d'Ole Thorson no arriba, el president de l'associació, Pere Soler, considera que cada dia que passa sense que els autobusos circulin per la plaça Lluís Millet demostra que la millor opció és que la plaça sigui totalment per a vianants.

Pere Soler

Cada dia que passa es pot veure que és una plaça òptima per estar-s'hi i poder-la creuar sense perill


Pere Soler, a més, ha volgut deixar clar que tot i que l'equip de govern hagi decidit, de moment, aturar el projecte de fer passar els autobusos per la plaça, el més correcte hauria estat comptar, de bon principi, amb l'opinió dels veïns.

En aquest sentit, Soler creu que a l'Ajuntament hi ha pogut haver una manca de comunicació entre les diferents àrees, perquè el projecte de la plaça de l'estació encara no està definit. L'escoltem.

Pere Soler

Creiem que a l'Ajuntament, on hi ha àrees que sembla no s'hagin entés, hagués hagut de donar inicialment les alternatives


Des de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, remarquen que no renuncien a evitar que no passi cap línia d'autobusos per la plaça de l'estació, tot i que asseguren que assumiran el resultat de l'informe Thorson, sigui quin sigui el seu dictàmen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.