Recoder demana a la Generalitat ajuda per comprar els terrenys de Torre Negra


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha demanat a la Generalitat que s'impliqui econòmicament en la protecció de Torre Negra i la seva conversió en parc rural. Durant una reunió amb el conseller en cap, Recoder li ha expressat la preocupació per la necessitat de comprar els terrenys per garantir aquesta protecció, una operació però, que no es pot assumir només des del nostre municipi.

Aprofitant una visita a la nostra ciutat del conseller en cap, Josep Bargalló, l'alcalde li ha transmès la preocupació pel procés de protecció de Torre Negra i el projecte de convertir aquesta zona en un parc rural.

I és que, segons Recoder, la protecció definitiva d'aquest espai passa per poder comprar els terrenys i que passin a ser de titularitat pública. Aquesta és una operació però que no pot assumir l'Ajuntament de Sant Cugat tot sol. És per això que Lluís Recoder ha demanat a Bargalló la implicació del govern català per tirar endavant aquest projecte.

Lluís Recoder

Per poder tirar endavant el parc rural i desfer les incerteses sobre aquesta zona, necessitem comprar el sòl i això no ho podem fer sense l'ajuda del govern de la Generalitat.


Des de l'Ajuntament s'ha reiterat també la petició que s'elimini el Vial de Cornisa del Pla General Metropolità del 76, ja que aquesta infraestructura creua. entre d'altres, la zona de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.