L'Ajuntament referma la continuïtat de les urbanitzacions de Sol i Aire i de Mas Fortuny


Temes relacionats

L'Ajuntament demana a l'AMB que tingui en compte l'encaix de Mas Fortuny i Sol i Aire a Collserola (23/gen/17)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Sol i Aire

Imatge d'arxiu de Sol i Aire

L'Ajuntament fa una crida a la tranquil·litat als veïns de Sol i Aire i de Mas Fortuny, a Collserola, després que alguns mitjans hagin publicat que l'aprovació del pla especial de protecció del medi natural (PEPNat) obligarà a enderrocar casa seva. Des del consistori afirmen que, en el cas d'aquestes dues urbanitzacions de Sant Cugat, el programa només obliga a avaluar la tasca de preservació de l'entorn natural que fa el veïnat i, en cas que es mantingui, es conservaran.

El tinent d'alcalde en funcions de Territori i de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha definit les notícies d'enderrocament d''inexactes' i ha explicat a Cugat Mèdia que és l'Ajuntament de cada municipi afectat qui tira endavant el programa de protecció. En el cas de Sant Cugat, Puigdomènech ha assegurat que 'el comportament' que tenen els veïns respecte el parc 'interessa' al consistori, ja que en faciliten la seva protecció.

En tractar-se de sòl no urbanitzable, això sí, les cases que hi ha no es poden ampliar ni se'n poden construir més. En cap cas, però, mentre els veïns treballin per a la protecció de l'entorn, aniran a terra. Per qualsevol dubte que tinguin els veïns, Puigdomènech els ha emplaçat a anar o trucar a l'Ajuntament per a què els expliquin el que implica el nou pla amb detall.




Joan Puigdomènech

Tenen un comportament respecte el parc que a nosaltres com a municipi ens interessa. L'Ajuntament, aquest i el que vingui, avaluarà si aquest comportament respecte Collserola es manté viu i, si és així, els conservarà.

Joan Puigdomènech

Que apareguin aquestes notícies, que són inexactes, segurament produeixen un cert nerviosisme al veïnat. Però que quedi clar a tots els veïns que mentre la funció que compleixin sigui de preservació, l'Ajuntament els conservarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.