Diversos arquitectes opten als projectes d'adequació de Can Quitèria i la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Les pliques s'obren a finals de mes, i abans de Nadal s'adjudicaran els projectes

Les pliques s'obren a finals de mes, i abans de Nadal s'adjudicaran els projectes

L'Ajuntament ha iniciat el procés per escollir els equips d'arquitectes que hauran de rehabilitar la masia de Can Quitèria i definir el projecte per convertir la Casa de Cultura en hotel d'entitats. El dia 22 d'aquest mes s'obriran les pliques amb els currículums presentants, i es preveu que a principis de l'any vinent ja es puguin licitar les obres.

La masia de Can Quitèria, que va passar a ser de titularitat municipal fa un any i mig, podria convertir-se, després dels treballs de rehabilitació, en un equipament de formació cultural destinat a la gent gran. De la seva banda, la Casa de Cultura, que ara acull diferents serveis municipals, s'ha de reconvertir en un hotel d'entitats que solucioni la manca d'espais de reunió i realització d'activitats que pateixen alguns col·lectius de la ciutat.

L'Ajuntament ha iniciat ja el procés per escollir els equips d'arquitectes que hauran de dissenyar els projectes per realitzar els treballs d'adequació dels dos espais. El dia 22 d'aquest mes s'obren les pliques amb els currículums presentats, i es preveu que abans de Nadal ja s'hagi fet l'adjudicació. Ho explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Són dos concursos convocats per l'Ajuntament. El dia 22 obrim les pliques i esperem currículums interessants. L'adjudicació es farà abans de Nadal i de cara al 2005, s'iniciarà l'adjudicació d'obres.


De moment, no es coneix la possible durada dels treballs de rehabilitació de Can Quitèria i de reconversió de la Casa de Cultura. Els terminis dependran dels projectes presentats pels equips d'arquitectes que, finalment, aconsegueixin l'adjudicació de les actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.