L'Ajuntament vol construir una mini deixalleria i un punt verd mòbil per millorar la gestió dels residus


  • Comparteix:

Els dos projectes s'estan debatent en el marc de la Taula de Residus

Els dos projectes s'estan debatent en el marc de la Taula de Residus

Sant Cugat podria comptar, al llarg del 2005, amb una nova mini deixalleria que s'ubicarà, probablement, al mercat de Torreblanca, i amb un Punt Verd Mòbil que pugui recórrer els carrers i districtes del municipi. Així s'està debatent a la Taula de Residus amb l'objectiu de fomentar noves polítiques de residus sostenibles a la ciutat.

Tal i com es recull en els compromisos fets tant per CiU com per ERC de cara a aquesta legislatura, l'equip de govern vol impulsar noves polítiques de residus que permetin millorar la separació de les deixalles i el reciclatge.

És per això que una de les propostes plantejades i que s'estan debatent en el marc de la Taula de Residus, passa per fer una mini deixalleria que podria ubicar-se al Mercat Municipal de Torreblanca. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recasens

Són dos aspectes que s'estan treballant a la mesa de residus. Són dos compromisos que teníem CiU i ERC per fomentar polítiques de residus sostenibles i avançades.


Un altre projecte de l'equip de govern és crear un punt verd mòbil que faciliti als ciutadans la separació dels residus i el seu reciclatge. Segons Recasens, la tipologia de municipi de Sant Cugat fa que això sigui més sostenible que crear un punt verd a cada districte.

Joan Recasens

És un punt verd mòbil que s'anirà movent per diferents llocs del municipi. La tipologia de municipi que tenim aconsella fer-ho així enlloc d'anar construint punts verds a tots els districtes que seria més insostenible.


D'altra banda, el Punt Verd del barri de Can Magí està pràcticament enllestit i es preveu poder inaugurar-lo a principis d'aquest any 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.