Cerdanyola tanca al trànsit el Camí Antic de Sabadell a Sant Cugat, perquè no està preparat pel pas de vehicles


  • Comparteix:

L'alternativa per connectar Bellaterra i Can Sant Joan és l'autopista AP-7

L'alternativa per connectar Bellaterra i Can Sant Joan és l'autopista AP-7

La connexió entre el barri cerdanyolenc de Bellaterra i el sector de Can Sant Joan, coneguda com el camí antic de Sant Cugat a Sabadell, ha estat tallada al trànsit per l'Ajuntament de Cerdanyola. El consistori de la ciutat veïna considera que aquest conjunt de carrers, que suportaven un trànsit de més de 4.500 vehicles al dia, no estan preparats per assumir un volum tan elevat de circulació.

El Camí Antic de Sant Cugat a Sabadell ha quedat definitivament tancat al trànsit. La decisió l'ha pres l'Ajuntament de Cerdanyola, que considera que el volum de vehicles que utilitzaven aquestes vies per anar des de Bellaterra fins a Can Sant Joan -uns 4.500 al dia segons el consistori cerdanyolenc- era massa elevat ja que els carrers no estan prou preparats per al trànsit rodat.

Pel que fa al terme municipal de Sant Cugat, la decisió afecta l'accés entre el barri cerdanyolenc de Bellaterra i el sector de Can Sant Joan. L'autopista AP-7/B-30 és l'alternativa proposada a partir d'ara per fer aquest trajecte. A més, els veïns d'alguns carrers de Sant Cugat, com els del carrer Vallespir, també es veuran afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.