Un nou vial connectarà els barris mirasolencs de Mas Gener i Can Cabassa


  • Comparteix:

Les obres, que començaran després de festes, duraran uns sis mesos

Les obres, que començaran després de festes, duraran uns sis mesos

Les obres de connexió entre Mas Gener i el nou barri de Can Cabassa començaran després de les festes nadalenques. Les actuacions consistiran en la construcció d'un vial i una rotonda, amb una inversió total de mig milió d'euros i una durada prevista de mig any.

En concret, es construirà un vial de 400 metres, que serà la continuació de l'avinguda Can Cabassa. Aquesta via tindrà una amplada de 13 metres i una calçada de 7. Al final d'aquesta avinguda es construirà una rotonda que enllaçarà els carrers Mas Gener, Pompeu Fabra, Fuerteventura i Bascònia.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que aquesta actuació servirà per concloure la planificació del nou barri de Can Cabassa, i connectarà aquesta zona de nou creixement amb Mas Gener.

Mercè Conesa

És una actuació derivada del planejament de Can Cabassa. Ens faltava per encaixar aquest tram, que permetrà una connexió més directa entre Mas Gener i Can Cabassa.


L'obra l'ha encarregat l'empresa municipal d'habitatge, Promusa, i anirà a càrrec dels promotors del sector de Can Cabassa. La constructora és una societat formada per la UTE de Can Cabassa i té un pressupost de 534.000 euros. La duració prevista de les obres és de sis mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.