Primera pedra de l'hotel de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

L'Hotel de Sant Cugat serà una realitat al 2003. La Rambla del Celler va ser ahir l'escenari de la col.locació de la primera pedra d'aquest equipament que tindrà una superfície total construïda de 9.500 metres quadrats. La vocació de l'hotel és potenciar l'activitat econòmica, cultural i turística de la ciutat.

El nou edifici, que s'emmarca dins el nou Centre Cívic-Administratiu de Sant Cugat, s'aixecarà entre la zona esportiva i el recinte on es construiran el futur ajuntament i la seu del Club Muntanyenc. L'Hotel Sant Cugat, amb 5 plantes i un disseny espiral, tindrà 97 habitacions dobles, quatre d'elles adequades per a persones discapacitades.

L'equipament, amb una categoria de 4 estrelles, també comptarà amb una aparcament soterrat de 100 places i un restaurant amb terrassa, obert al públic en general. Tot plegat, farà de l'Hotel de Sant Cugat un punt de suport per l'activitat econòmica de la ciutat. Ho diu l'alcalde, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Com a consistori hem decidit fer una aposta clara per l'activitat econòmica de Sant Cugat


L'alcalde també ha remarcat que l'edifici vol recolzar el potencial d'equipaments culturals, aixi com ser l'escenari de convencions i trobades de negocis. Aquests són els objectius del consistori a l'hora de tirar endavant un projecte, que farà realitat l'empresa Habitat Hoteles. L'empresa construirà l'hotel en sòl públic, pagant un cànon de 2 MILIONS i MIG d'euros.
El president d'Habitat Hoteles, Bruno Figueras, ha destacat l'excel.lent ubicació de l'edifici:

Bruno Figueres

Aquest és el primer hotel de Sant Cugat perquè és el primer que està integrat dins l'estructura viària de la ciutat


L'Hotel de Sant Cugat s'obrirà entre finals de 2003 i principis de 2004. Actualment, NOVOTEL és l'únic equipament hoteler que hi ha al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.