S'aprova la remodelació de la Plaça d'en Coll


  • Comparteix:

L'ajuntament de Sant Cugat ha aprovat el projecte de remodelació de la plaça d'en Coll. Les obres consistiran en la substitució del paviment actual per lloses de pedra, millorar l'accessibilitat i la visibilitat i la supressió dels aparcaments de la plaça.

Aquesta actuació s'inclou dins del Pla del Centre que té com a principal objectiu crear un eix de vinanants entre l'estació dels ferrocarrils i la plaça d'en Coll. Com a resultat de les obres, la superfície de la plaça quedarà a un mateix nivell ja que el paviment existent es substituirà per un de lloses de pedra. Així mateix, l'ús prioritari de sistemes de talussos i rampes de poca pendent millorarà l'accés i la visibilitat.

La restricció al pas dels vehicles és un altre dels objectius de les obres. L'ajuntament restringirà al màxim la circulació rodada al costat est i suprimirà els aparcaments de la plaça que es reubicaran als carrers Monestir i Orient. Altres actuacions secundàries seran el soterrament de les línies elèctriques, i la substitució dels contenidors de deixalles pel nou sistema de bústies soterrades.

Aquest projecte té un cost estimat de 574 MIL euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.